Sandra - 25 mil hemifrån och en såld häst

Två veckor sen sist, här uppdateras det inte flitigt.. Sist så hade jag fått hem mina freejump stigbyglar, som jag är otroligt nöjd med!

Försäljningsfronten är över nu, Hurran är såld. Hon har inte åkt ännu, utan hon åker om ca 1,5 till en fantastisk familj i Piteå! Det känns underbart att hon får komma dit, en jätteklok familj, en ryttare som hon klickar P E R F E K T med och sen så är det bara 10 mil bort, hur bra är inte det?? Alla provridningar har gått bra men den som gick överlägset bäst var med Piteå familjen. Selma som ryttaren heter visste direkt hur hon skulle rida H och det klickade direkt! Selma är endast 12 år och Hurran blir hennes första egna häst, Hurran ska alltså vara hennes läromästare. På provridningen så slog Selma sitt höjdrekord med 80 cm med en häst som hon endast har känt i 15 minuter, andra provridningen (två dagar efter första provridningen) så hoppade hon bana på 80 cm utan problem, bara tuta och köra som de inte har gjort något annat! Jag blev så glad när de sa att dom vill köpa henne, för det känns så rätt att sälja till dom. Allt klickar, hon får ett bra hem på lösdrift med hagkompisar, jag får åka dit hur mycket jag vill och det ligger en timme bort! Kunde det ha blivit så mycket bättre? Tror inte det! 

Så under förra veckan har jag tagit vara på all tid jag kan med Hurris, jag har ridit och haft kul och haft några sista fotograferingar tillsammans. Anledningen till att jag har tagit vara på all tid förra veckan är för att jag just nu befinner mig på en trafikskola i Arjeplog, typ 25 mil hemifrån haha! Jag är alltså här och ska ta körkort, jag kommer hem nästa helg och då tajmade vi in att Hurran också flyttar till sin nya familj! 

Så nu är ponnytiden som sagt över, nästan 3 år tillsammans med min vita tant. Det är helt stört vad tiden har gått och hur mycket man har utvecklats, jag har Hurran att tacka för all min utveckling i ridningen, alla roliga minnen och alla gånger hon har satt mig på prov för att jag ska visa vad jag kan! 


Sandras inlägg | | Kommentera
Upp