Sandra - Petra rider!

Idag så fick min andra lillasyster rida orkanen! Petra slutade rida på ridskolan för 1 år sen då hon inte tyckte det var roligt... Men hon tycker det är jättekul att rida på Hurran! Så idag fick hon rida, senast var i somras.. Jag skäms verkligen som inte frågat henne tidigare. Ridbanan blir bara värre och värre så efter idag blir det uppehåll därifrån. 

Då Petra inte har ridit på så länge så gjorde vi lite grunder, tänka på att trampa ner hälarna, titta vart hon ska och slappna av i rumpan. Hon var verkligen jätteduktig! Jag tycker att båda mina systrar är så duktiga på att rida, dem har en oroligt fin sits och är lättlärda! Båda trivs med Hurran, dom tycker att hon är rolig att rida. Hon är väldigt pigg och framåt och dessutom glad! 

Mjälttuggen kom smygandes ibland och då blev hon glad över att bara skritta. Sen så övade dom på halter med hjälp av knän och rösten. Hon red i 50 minuter, det kändes som en kvart men när man har roligt rinner tiden iväg! Jag hoppade även upp bara för att känna på henne, oj oj så fin hon har blivit! Fick en Jan Brink känsla idag också 😜

Imorgon ska jag ut på mördar-rundan och galoppera för kung och fosterland!

 

Snyggaste frippan i världen <333
Skellefteå Ekipage | | Kommentera
Upp